Обезшумка автомобіля

Обезшумка автомобіля

Повідомлення Гість від Сер березня 11, 2009 11:32 am

Багато автомобілістів цікавляться де можна швидко,якісно і не дорого обезшумити свій автомобіль... Відповідьпроста-це все можливо зробити за адрессою вул. Городоцька,174 "АВТОЦЕНТР". Тут на протязі одного дня ваш автомобіль повністю розбирають з середини,обезшумлюють салон не ДОРОГИМИ матеріалами,обробляють бараником і ще один день на зібрання салону!!! Отже за два дні ваш автомобіль буде готовий і безшумний!!!! А весь цей процес коштує на вітчизняні авто 350-500грн.-робота + 800-900грн.-матеріали,а на імпортні 750-850грн.-робота + 950-1100грн.-матеріали.
Гість

Re: Обезшумка автомобіля

Повідомлення семен від Вів липня 21, 2009 5:42 pm

капейку обесшумити можите? дешевше ніж 700гривень буде?
семен

Повідомлення Гість від Суб серпня 22, 2009 2:31 pm

семен написав:капейку обесшумити можите? дешевше ніж 700гривень буде?

Можливо буде дешевше,але спочатку нам потрібно подивитись на авто,і клієнт має сказати,що саме він хоче обезшумити.
Гість

Обезшумка автомобіля

Повідомлення rofenty від Суб вересня 19, 2009 10:48 am

Б/у можна купити чудову, але мала ймовірність того, що автомобіль не буде потребувати додаткових вкладів грошей ремонт. Що нове те нове Принамні знаєш що з новим авто не було ніяких пригод
rofenty

Обезшумка автомобіля

Повідомлення Agecino від Чет вересня 24, 2009 12:43 am

Як думаєте або можливо знаєте які з нових дешевих автомобілів вартують уваги та є досить надійними. Наприклад порівнюючи Деу, Шевроле, ВАЗи, Дачія і т.д. ціна десь до 55 тис.грн.
Agecino

Повідомлення admin від П'ят вересня 25, 2009 9:00 am

Можна конкретніше моделі які вписуються в 55 тис.грн.?
admin
Site Admin

Повідомлення: 7

Обезшумка автомобіля

Повідомлення Emitota від Чет жовтня 01, 2009 6:48 am

Дійсно Ланос культова машина для наших людей. Скільки форумів перечитав, тільки позитивні відгуки. Були поодинокі придуркуваті вискочки. Доречі, задумуюсь над автомобілем. Я б зараз брав Сенс, оскільки двигун економніший, хоча і слабший. Коробка передач не супер, перероблема від Таврії. Але Сенс дешевший від Ланоса на 6000грн
Emitota

Обезшумка автомобіля

Повідомлення cyroith від Пон листопада 02, 2009 4:17 pm

Я ж не збираюсь переконувати не купляйне ланос чи сенс, просто перед тим як купити я думаю цікаво було б дізнатися різні думки, щоб обєктивніше оцінити.

А шо Ви хотіли почути на форумі власників ланоса?

Останній раз піднімалось Anonymous на Пон листопада 02, 2009 4:17 pm.
cyroith

Повернутись в Ремонт автомобіля

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість